Contact

Bereikbaarheid
Wij zijn alleen per e-mail praktijkvandebuntpoppens@gmail.com bereikbaar voor het maken van een afspraak. Dit doet u zowel voor dr. A.A. van de Bunt als voor dr. L.A.F. Poppens op hetzelfde mail adres.

De procedure werkt als volgt:

Nieuwe patiënt
U meldt zich via dit e-mailadres aan met uw naam, geboortedatum, adres, uw telefoonnummer, een korte beschrijving van uw klachten en wie u heeft doorverwezen. Vooral niet vergeten uw telefoonnummer te vermelden. Aangezien wij een wachttijd hebben, zult u na enige tijd telefonisch opgeroepen worden voor een afspraak.

Reeds bekende patiënt
U meldt zich via dit e-mailadres aan met uw naam, geboortedatum, adres, uw telefoonnummer, een korte beschrijving van uw klacht. Vooral niet vergeten uw telefoonnummer te vermelden. U zult u zo spoedig mogelijk telefonisch opgeroepen worden voor een afspraak.

Afzeggen van een bestaande afspraak
Dit kan per mail of per telefoon 020 – 664 7363, u kunt dan inspreken voor uw mededeling. Noem wel duidelijk uw naam en de datum van uw afspraak. Dit zo mogelijk minimaal 24 uur van tevoren om te voorkomen dat het consult in rekening gebracht moet worden. Voor het maken van een nieuwe afspraak stuurt u een mail zoals boven aangegeven.

 


Grotere kaart weergeven